top of page

Umor cu dr. Schor


Ca urmare a situaţie din Ucraina, populaţia României va fi înarmată: Femeile vor primi puşti, iar bărbaţii puştoaice...

- Tată,de ce se spune limba maternă şi nu paternă? - Pentru că mama vorbeşte mai mult decât tata. - Vad că mi-ai dat restul 8 lei în loc de 13..... - M-am gândit că poate sunteţi superstiţios! - Am auzit că ai început să înveţi limba latină. - Am început, dar nu prea merge. - Încearcă şi dumneata să pronunţi, de pildă, MDCCCIV! - Singurul defect al soţului meu este că nu ştie să joace cărţi. - Asta ar fi o calitate, nu un defect. - Ar fi, dar deşi nu ştie, joacă ! Profesorul: Spune, Ionescule, ce ştii de Madame Pompadour ? Elevul: Dupa cum aţi observat, eu sunt un băiat discret. Un medic îi explică unui prieten legile eredităţii. - Nu cred în ele, sunt simple poveşti, a sărit amicul. O cunoşti pe soţia mea ? - Desigur. - Mama ei era mută ! - Ne-a făcut mare plăcere vizita dv. Când mai veniţi ? - Data viitoare.

- Pereții acestei încăperi sunt plini de pete - Într-adevăr! Ultimul locatar a fost un inventator, care născocea tot felul de explozibili. - Si urmele astea de pe pereţi sunt de explozibil ? - Nu, de inventator...

Agentul de circulaţie îl întreabă pe un şofer aflat în vizibilă stare de ebrietate: - Cum aţi putut să vă urcaţi la volan în halul acesta de beat ? - M-a ajutat un prieten....... - Ospatar, mi se pare că duminica trecută mi-ai servit un peşte mai proaspăt. - Va asigur, domnule, că este acelaşi ! Un turist îşi petrece concediul în India, împreună cu frumoasa lui fiică, în vârstă de 18 ani. Un maharajah foarte bogat se îndrăgosteşte de ea. - Dacă îmi veţi da fiica de soţie, îi spuse - Cum aşa ? tatălui ei, vă voi da greutatea ei în aur - Peste o lună, veţi primi răspunsul meu. - Vreti să vă mai gândiţi ? - Nu, vreau s-o mai îngraş ... Într-o criză de gelozie, ea îi reproşează soţului: Găseam pe haina ta, acum 20 de ani, fire de păr blond. De la o vreme nu mai găsesc nimic. N-am crezut că vei ajunge să mă înşeli cu o femeie cheală!

345 afișări2 comentarii

2 Comments


Simpatice, genul "Urzica" de vremuri bune (anii '70), unele chiar geniale :)

Like

bottom of page